Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Görünüm: can
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
slm olsun tüm canlaraa zaralı hemşerilerime ist özgür ben zara yaa gitmemeklee gitmeyi çok istediğim en çok merak ettiğim yer olmasıylaa kalbimin sol yanında gizlenmiş büyük bir özlem zaraa büyükköylüm ark canlar varmı buralı yada yakın bir yerli ki inş yaza gelmeyi düşünüyorum inş görüşmek te isterim siz değerlerle hepğinize selamlar saygılar hızır yoldaşınız olsun.
h.ş. öncelikle bence gidip görmen lazım yaza erteleme ama şimdi soğuktur yazın çok güzel olur zara Smile Smile
hoşgeldin aramıza..
iyi paylaşımlar..
a.s hoşgeldin hemşo..Smile
sağolun ark anladım gördüm ki msj larınınzzın sıcaklığından ve karşılamanızdaki erdemce h g den ki ben burayaa bayaa bayaa geç kalmısım geç kalınmıs bir geliş olması iti bari ile özürdilerim sizlerden umarım sayenizde zarayı ve sivası tanımıs olurum ki ben de zazalık da var ark zaza olan varmı içinizde birde yaa bu adam nee çok soru soruyor demessenizz Smile zarayaa gidilmesi gereken en güzel ay sizce hangi ay festival gibi etkinlik varmı tşk Smile saygılar ark
MKNZOZGUR Yazılan:slm olsun tüm canlaraa zaralı hemşerilerime ist özgür ben zara yaa gitmemeklee gitmeyi çok istediğim en çok merak ettiğim yer olmasıylaa kalbimin sol yanında gizlenmiş büyük bir özlem zaraa büyükköylüm ark canlar varmı buralı yada yakın bir yerli ki inş yaza gelmeyi düşünüyorum inş görüşmek te isterim siz değerlerle hepğinize selamlar saygılar hızır yoldaşınız olsun.

hoşgeldin özgür Smile iyi eğlenceler mutlu paylaşımlar dilerim...seninde hızır yoldaşın olsun...
Referans Adresler