Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Görünüm: kopek isirmasi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
ya bir gun bursada gezerken bir yerden bir kiz sesi geliyordu ama kiz nasil bir ciglik atiyor anlamadim bende hemen kostum bakmaya ne oluyor diye bide bi baktim ki kiz yoldan gecerken bir sus kopegi gormus kopekte o guzel kizla oynamak istemis ama kiz da o kucuk kopekten korkup ciglik atmaktaymis o kadar kucuk kopekten nasil korkuyor bu kiz yaaaaaa Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

yahu furkan abi anlayamadigim bir iki soru

1 kopek niye havliyor
2 kopekler oynayacaklari kizlara havlarmi
3 bu ara sen ne yapiyordun
4 bu hikayede kizla kopek asik oluyormu
5 yoksa senle kiz arasindami bisi oluyor
6 anlatmak istedign seninle kopek arasindami
7 yani bu konunun askla ne ilgisi var
lutfen bizi aydinlat be abi Very Happy Very Happy Very Happy
ya abicim komik olaylara yazicaktim yanlislik olmis iste Laughing Laughing Laughing
Furkan179 Yazılan:ya abicim komik olaylara yazicaktim yanlislik olmis iste Laughing Laughing Laughing

NURULLAHA SuYLEYELiMDE YERiNi DEgisTiRSiN Very Happy
bu ara yerini degistirebilen bir baska arkadas varsa su furkiye biyardim etsin lutfen Very Happy
Senol Yazılan:
Furkan179 Yazılan:ya abicim komik olaylara yazicaktim yanlislik olmis iste Laughing Laughing Laughing

bu ara yerini degistirebilen bir baska arkadas varsa su furkiye biyardim etsin lutfen Very Happy
nurullaha ne gerek var canim Laughing
hna_devrim Yazılan:
Senol Yazılan:

nurullaha ne gerek var canim Laughing

hna hadi yap bi iylik su kardesine Very Happy
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Referans Adresler