Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Görünüm: bendeki sen
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Ben senin degeri sonradan anlasilaninim. Sen benim uzaklastikca yaklasanimsin. Ben senin vicdaninin kara deligiyim, kalbinin kabuk baglamayan yarasi, icini rahat birakmayaninim.
Sen benim en gizli torenlerle icime gomdugumsun, sen benim bogazima takilanim, yutkunamadigimsin. Sen pismanligimsin. Sen benim geri donusu olmayan yollarim, cikmaz sokaklarimsin.
Ben senin herkesin yanindaki mutsuzlugun, birturlu unutamayacagin, hafizanin soz dinlemeyen cocuguyum, ben sende kalbin yargilanmasiyim. Kalemin kirilmasi, kalemin kirilmasiyim.
Sen benim -keske dilsiz olsaydim o sozleri soylemeseydim-temennimsin. Sen benim dolu bir bulut gibi ustumde dolasanimsin. Sen benim hayat boyu beraber yasayacagim kaderimsin.
Ben senin calmayan kapin, bosa cikan bekleyislerinim. Bitip tukenmek bilmeyen son umidin, her sabah yeniden baslayan umudunum.
Sen benim nekadar istesem de uzak durdugum, kacarken daha fazla askim oldugumsun. Kendime verdigim tutamadigim sozlerim, icine dustugum celiskimsin.
Ben senin gozunden akan damlan, kalbinden gelen ofken, beyninde rahat durmayan -keske-nim. Ben senin bakip bakip hatirladigin, geri alamadigin zamaninim-
Sen benim utancimsin. Yuzlesmekten kactigim ama bir ayna gibi karsimda duran, saklanamadigim, gozlerimi kapatamadigim utancimsin-

Ben senin son serzenisin, artik ne yapsan fayda etmeyeninim.

Sen benim tukenen kelimelerim,kalbimin beynime soz geciremeyisisin..

Sen benim kalbimin ilk atisisin-

Ben senin kalbinin son atisi-
Referans Adresler