Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Görünüm: Kadin Sozlugu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Kadin Sozlugu

--------------------------------------------------------------------------------

iYi: Bir kadin yerden goge kadar hakli oldugu bir konuda bir erkekle tartismaya girmisse, erkek artik sacmaladigini bilsin cenesini kapasin diye bu kelimeyi soyler...

5 DAKiKA: Bir kadinin \"5 dakika\"si yarim saate esittir, tabii bir erkegin 5 dakikasinin da tv´deki macin ne zaman bitecegine esit oldugunu dusunursek, durum gayet adil...

Hiu: Bir erkek saatlerdir karsisinda somurtan kadina en sonunda \"neyin var?\" diye sormayi akil ederse alacagi cevap budur: \"Hic\" cevabini alan erkek anlamali ki az sonra kadinin yerden goge kadar hakli oldugu bir kavga baslayacak ve bu kavga en az \"5 Dakika\" surecek...

PEKi (Tek kasini kaldirarak): Kadinin bu lafinin ardindan erkegin bir soru daha sormasi buyuk cesaret isidir... uunku bunun ardindan kadin \"Hic\" yuzunden sinirlenecek ve bir tartismaya daha baslayacaksiniz.
PEKi (Normal bir yuz ifadesiyle): Bunun anlami : \"Pes ediyorum\" ya da \"aman ne halin varsa gor\"...
PEKi (Her iki kas da havada): Siz oldunuz... 5 gun boyunca bircok seyi unutun hatta yemegi, utulenmis gomlekleri bile...

Derin Bir ic uekis: Bu erkeklerin en yanlis anladiklari bir kadin tepkisidir... Derin derin ic ceken bir kadinin aklindan su gecmektedir: \"Aaah ah bende de akil olsa \"Hic\" yuzunden senin gibi bir aptalla tartisir miyim?\"
Kisa Bir ic uekis: Bu da bir kelime degil ama erkegin kadinlarda dogru anladigi bir tepki... \"Kisa Bir ic uekis\", kadinin o an icin halinden memnun oldugunu gosterir... Bir erkek bu durumun ne kadar uzun surmesini istiyorsa, o kadar uzun sure hareket etmemeli ve nefes almamalidir.

AAAA: Kadinin bu kelimeyle baslayan her lafi, eninde sonunda erkegin basina bela olacaktir... urnek: \"Aaaa dun oyle soylememistin...\", \"Aaaa ama ben yemege annemleri cagirmistim...\" Bir erkegin yapacagi en akilli is, kadin soze \"Aaaa...\" diye basladigi anda kapiya dogru yonelmektir.

LuTFEEEEN: Bunu bir rica kelimesi olan \"lutfen\" ile karistirmayin. \"Lutfeeeeen\" diyen kadin belli ki anlattiklariniza inanmiyor ve \"lutfen beni kandirmaya calisma yemezler\" diyor... Zaten olay bu noktaya geldiyse yapacaginiz hicbir sey yok, Bir yanlisiniz gecmisteki ve gelecekteki butun dogrulari goturdugu icin yalvar yakar olsaniz yine de kadini inandiramazsiniz, bu ayki maasinizi vitrinde gorup asik oldugu gerdanliga yatirirsaniz belki biraz gulumsemesini saglarsiniz, ama yine de tartismanizi izleyen \"5 Gun\" boyunca, butun ihtiyaclarinizi kendiniz yapmak zorundasiniz..
uNEMLi DEgiL: iste kadinin en tehlikeli sozlerinden biri... Yaptiginiz bir seye karsilik olarak kadin size boyle diyorsa, yaptiginiz seyi nasil burnunuzdan fitil fitil getirecegini dusunmektedir... uunku kadinin \"onemli degil dedigi konu tabii ki cok onemlidir, bundan sonra 5 yil boyunca yapacaginiz her kavgada tekrar tekrar gundeme alinacaktir...\"unemli Degil\"in ardindan genelde \"Peki\"nin tek kas havada olan versiyonu gelir ki o zaman anlayin kadin intikam planini coktan kurmustur...

SuYLE HAYATIM: Bu da bir sucunuzu, affedilmez bir gunahinizi itiraf etmeniz icin kadinin size verdigi firsattir... Bu firsati iyi kullanarak durust ve makul bir konusma yapmalisiniz.

TEsEKKuRLER: Bir kadin size tesekkur ediyor..!! saskinliktan yere yapismayin efendim \"rica ederim\" demeniz yeter.

uOK TEsEKKuRLER: Bu maalesef \"Tesekkurler\"den daha buyuk bir minnettarlik ifadesi degil.. Bir kadin size \"uok Tesekkurler\" diyorsa ya kirildi ya sinirlendi yani yaptiginiz sey bir sekilde ona batti demektir... \"uok Tesekkurler\"in ardindan genellikle \"Derin Bir ic uekis\" gelir, siz de insanlik hali merak edip \"ne oldu\" diye sorarsaniz, alacaginiz cevap... \"Hiu\"

Smile Smile Smile
EMEgiNE SAgLIK GuZELMis
tesekkur ederim sagol
peki bu bayanlarin normal konusani yokmu hani kizinca kizdim diyeni yada kirildim beni kandiramazsin yalan soyleme gibi Sad
hepsimi boyle Crying or Very sad
uyarin icin sagol abla eline saglik Smile
Senol Yazılan:peki bu bayanlarin normal konusani yokmu hani kizinca kizdim diyeni yada kirildim beni kandiramazsin yalan soyleme gibi Sad
hepsimi boyle Crying or Very sad
uyarin icin sagol abla eline saglik Smile

hayir bayanlar boyle iste ne yapacaksin Laughing
kaderimse cekerim Crying or Very sad Huh Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler