urtuye uzgurluk eylemine cagri
Kocaeli inanc uzgurlugu Platformu tarafindan 14 Nisan 2005-te baslatilan -Basortusune uzgurluk- eylemleri bugun 3-uncu yilina giriyor. Basortusu magdurlarinin 103 haftadir yaptigi eylemlerde, Turkiye-de yasanan basortusu yasaginin sona erdirilmesi dile getirildi.
Nurullah Demiski
Melis arkadasim.
Sende fazla genis kafalisin sanirim. Belli kurallarin disina cikmayi okulda mi ogreniyorsunuz bilmiyorum ama ben hic bir zaman siyasetle ilgili yorum da yapmadim, Tayyip Erdogan'in kesinlikle cumhurbaskani olmasini da istemiyorum insallah da olmaz, ancak burada kurallar vardir.
Kurallar burada siyaset yapmanin yasak oldugunu soyler.
Kurallara uyarsin, burada kimseye dar kafali diye yorum yapamazsin. Ama uymam diyorsan ki senin gibi sevimli bir hemserimizin demeyecegine eminim, o yuzden hic olumsuzunu dusunmuyorum bile.
Saygilarimi sunuyorum arkadasim Smile
...........................
Bu siyaset degil mi ?
...
BAsuRTuSu ALLAH'IN EMRiDiR. SiYASET DEgiL. UNU HERKES BuYLE BiLSiN
ALLAH IN EMRiNE SiYASET VEYA BENZERi LAKAPLAR TAKANLARADA ALLAH HiDAYET VERSi HiDAYET OLUNMAYAKLARSA EN BuYuK BELALRI VE AZAPLARI uZERLERiNE GuNDERSiN. AMiN
bu ne simdi...burada kurallar tek tarafli isliyoo...doganay58 buda siyasett.senin dusuncene gore insanlarin fikirlerini aciklamasi suc ozaman sende fikirlerini belli etme forumdaa...benim actigim konuda seninkiyle ayniii.ama o kurallar sadece bize uygulaniyo...lutfen ayrimcilik yapmayinn.herkes sizin gibi dusunmeye mecbur degilllllll......
arkadaslar sitenin bir yonetimi ve site kurallari var.
sizden ricam bu kurallari okumaniz.
insanlar bu sitede istediklerini soyleyebilirler yanliz baska birine veya baska bi fikir sahibine hakaret etmeden.
buradaki amac kimsenin kirilmamasi veya gucenmemesi.
kardesce paylasimlarin surmesi dilegiyle. :kalp: