Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Görünüm: BAYRAM TEBRigi :) gercek yasanmis komik bir hikaye :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sene 1965, bir genel mudurlukte ozel kalem muduru yardimcisiyim.Bayrama 10 gun var.
Benim mudur hastalandi.ise gireli iki hafta olmus olmamis.
Genel mudur bey cagirttilar;
- Tebrik kartlari hazir mi?
- Hangi kartlar efendim?
- Aman evladim, sukru Bey sana soylemedi mi? Bayram geldi tebrik kartlari simdiye kadar hazir olmaliydi
Tuh tuh cabuk hemenhazirlayiverin.
- Emredersiniz efendim.
Genel Mudur Bey butun kartlari cini murekkebiyle ve en guzel yazimla yazmami istediler.2000 tanesini \"alt\" takilere yazacaktim;
\"Bayramini kutlar gozlerinden operim\".
1000 tanesi de \"ust makamdakiler\" e olacakti:
\"Sizin ve esinizin bayramini saygiyla kutlarken, sihhatli ve basarili gunler niyaz ederim\".
Sabaha kadar 3000 kart yazacagim dusunebiliyor musunuz? Kollari sivadim:
\"Bayramini kutlar gozlerinden operim.\"
1, 5, 10,18, 28, 58, 108, 188, 558, ...
yaziyorum,yaziyorumbitmiyor. Nasil sikinti basti !! 738, 918,... ikibucuk paket Samsun´u bu arada bitirmisim. uyle iskence cekiyorum ki, ekmek parasi
olmasa birakip kacacagim. Sira 2000. kartageldiginde safak sokuyordu.Bende bitmisim ama onumde hala yiginla duruyor 1000 tanede \"ust makamlar\" a yazilmasi gereken var. 4 paket sigarayla birlikte
\"Sizin ve esinizin bayramini saygiyla kutlarken sihhatli ve basarili gunler niyaz ederim\" diye yazmaya basladim.
1,5,9,19,39,109,...
\"Sizin ve esinizin bayramini saygiyla kutlarken sihhatli ve basarili gunler niyaz ederim\".
Boyuna yaziyorum goz kapaklarim iyice agirlasti,takoz koysam gene de kapacak. 209, 529, 689,... yaz babam yaz...ama artik kalemi parmaklarimin arasinda tutamaz oldum. Ben kaleme degil kalem bana hakim.
\"Sizin ve esinizin bayramini saygiyla kutlarken sihhatli ve basarili gunler niyaz ederim.\"
\"Niyaz ederim basarili gunler sizinle esinizin bayramini kutlarken\"
\"Kutlarken esinizin bayramini saygiyla, sihhatli gunler diler Niyazi ile beraber ederim.\"
\"Niyazi ile birlikte sizin ve esinizin bayramini kutlarken ayrica sihhatle ederim.\"
unce bayraminizi eder sonra esinizle Niyazi´ye basarili gunler dilerim.\"
Sizinde esinizin de Niyazi´nin de bayramini saygiyla eder, sihhat dilerim.\"
\"Sihhatli esinizin bayramini saygiyla kutlarken Niyazi´ye basarilar diler ayni zamanda ederim.\"
\"Bayraminiza etmeden once esinizi saygiyla kutlar, Niyazi´nin gozlerinden operim.\"
\"Sizinde esinizin de Niyazi´nin de bayramini da, tatilini de, gelmisini de, gecmisini de... saygiyla ederim\"
Sabah tam mesai saatinde gozlerim kan canagi kartlari
yetistirdim. Genel Mudur bir ikisine soyle bir bakti.
\"Aferin dedi. Guzel yazmissin. Hemen postalayin.\"
HEMEN POSTALADIK....
3 gun sonra bizim Genel Muduru....
ondan sonrada bendenizi postaladilar....
[Resim: 123264ym0.jpg]
Referans Adresler