Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Görünüm: YAsANMIs KLOMiK OLAYLAR
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
1) izmit'te yasiyoruz. Bir aksam, is cikisinda esim ile bulusup, minibus ile eve dogru gitmeye basladik. Duraklardan birinde, elinde kocaman bir cuval olan bir adam, minibuse yonelip cuvali basamaga birakarak sofore seslendi: "Otogara gidiyo mu abi?", hayir cevabini alinca bir an duraladi. "Eeee, onunde kocaman gidiyo yazmissiniz" dedi, sofor biraz sinirle: "Nerde yaziyo hemserim!" diye cikisti. Adamcagiz cuvali birakip, minibusun onune yonelip o kocaman yaziyi, yani minibusun markasini gosterdi: "OTOKAR". Esim ve ben basta olmak uzere, yolcularin hemen hepsi kopmustu... -Huseyin KAHRAMAN-

2) Apartmanin kapicisi bahcedeki dut agacina cikan cocuklarin onunu kesmek icin agaca elektrik dosemek gibi bir yol secmis ama Allah'i var bi' de uyari yazisi asmis,aynen aktariyorum: ´´Duda cihma.. Ceyran kapar,sona garismam...´´
-Fatih Malci-

3) Eczanemi ilk actigim gunlerdi, ogrencilik donemimde bir eczanede staj yapmadigim icin doktor recetelerini okumakta epey zorlaniyordum, bana eczacilikta hic bilgisi olmayan erkek kardesim yardim ediyordu. Birgun bir bayan gebelik testi icin geldi o zaman gebelik testleride simdiki kadar kolay yapilmiyordu. Biz kardesimle arka tarafta idrari cozetinin icine damlattik eger cokelme olursa hamile , olmazsa hamile olmuyor idi fakat biz bir turlu cokelmenin olup olmadigina karar veremiyorduk ne cokelmis nede degildi , birden kardesim on tarafa gidip '' siz biraz hamilesiniz '' demezmi...!!!! -A.Ayan-

4) Bir kac yil evvel sarilik olmus bir arkadasi ziyaret etmek icin kutahya ssk hastanesine gittik.giriste gorevli bize ayagimiza takmamiz icin onun tabiri poset almamizi soyledi. bizde tabiki dedik ''ne kadar'' diye sordum ''500 000 tl'' dedi. parayi uzattim aldi ''tamam'' dedi. ben bekliyorum bana ne bekliyorsun dedi galosu ver dedim adam bana dondu bashekim yok takmasanda olur gec dedi ve gitti.ben soklar sokunda kalakaldim. -Ahmet Duman-

5) Enistem Rize den tasinali bir sene olmus izmir'e..ilk defa izmirden rizeye otobusle gidecekmis,otobuse binmis gecenin yarisinda,cay servisi yapilmis..hani biliriz ya otobuslerde sallama cay olur.enistemde ne bilsin rizeliya:)uyku sersemi poset caya soyle bi bakmis allah allah demis,demesiyle birlikte poseti yirtip icindeki cayi suya bosaltmis.az sonra hostes gelip "pardon efendim posetiniz delik galiba degistireyim "deyince enistem sinirlenmis ve soylenmis "kizim ben rizeliyim, cay icmesini bana mi ogretiyosun "demez mi !!! -Hakan Erisken-

6) Ben kastamonu da ogrenciyim zaten olay burda kopuyor kendiligindengecen gun bir duragin onunden geciyordum heryerdeki duraklarin durumunu bilirsiniz ask ilanlari,kinler,nefretler hep oralara dokulur gelelim sadede herneyse yuruyorduk duragin onunden gecerken bir baktik cok guzel bir sekilde durak boyanmis ama gel gelelim bu boyamanin uzerine duragi boyayan elemanimiz GENuLE DURAGIMIZI LuTFEN TuMuZ DUTALIM! diye devasa harflerle dipnot birakmis eee soyleyin simdi dumur kim? -Deniz Deniz-

7) Dun uSTu AuIK SAHIN gordum ben... Artik hic bir sey beni sasirtamaz. -Berkan uzturk/Bursa

Cool Yine bir gun Canakkale'ye merkez kampuse gitmistik arkadaslarla.Vapurla karsiye gectikten sonra vapurdan iner inmez iskelede bir kokorecci dikkatimi cekti.Amcam aynen sunlari yazmis kokorec arabasinin uzerine; "No mac donald Yez kokarec.isxir W.W.W.KOKAREuui.COM.tr. "

9) Yine ayni gun Canakkale'de dolasirken bir pasaja girdik arkadaslarla.O sirada tuvalete gitmem gerekti.Tuvaleti buldum ve bir anda tuvaletin kapisindaki yaziyla karsi karsiya geldim : "Bu is bedava olmaz!"

10) Bizim siniftan bir arkadas gecenlerde kiz arkadasiyla beraber minibuse biniyor.Gelibolu'daki minubuslerde elli bin lira ogrenci indirimi vardir.Elemanin kiz arkadasi ogrenci degil.Arkaya gecip oturuyorlar ve parayi uzatiyorlar; "Bir ogrenci,bir tam".Sofor arkaya soyle bir donuyor ve; "Her sacini uzatan,kupe takan ogrenci oluyor kardesim!,hani senin kravatin ceketin?" Arkadas yanitliyor ,"Iyi de abi ben universite ogrencisiyim". Adam sinirleniyor, "En azindan bi kravat tak bari".Neyse mevzu kapaniyor.Sofor elli bin lira daha istiyor elemandan.Daha sonra yol boyunca sofor sinirinden kendi kendine soyleniyor.Biraz ileride bastonlu yasli bir amca minubuse biniyor ve sofor lafi patlatiyor; "Ne o amca yoksa sen de mi ogrencisin?" -Emre Durmaz/ Gelibolu-
Referans Adresler