Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Görünüm: fenerbahcem ve sivasim
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
rahmetliyazar islam cupi diyorki:fenerbahce cumhuriyeti ortalikta yoksa turkiye yoktur futbol yoktur canlilar guc nefes alir ve bu ulke kisa sure sonra yasanilan yer olmaktan cikip mezarlik olur. fenerbahce buyuklugu ne sampiyonluk buyuklugu ne kupa buyuklugudur.onun buyuklugu baska bir buyukluktur iste. adi konamaz.....iste bende boyle dusunen fenerbahceli olarak sivassporumuzun super ligdeki ikinci sezonunda gayet iyi istikrar yakaladigi icin gurur duyuyorum... ayrica mecnun baskanimada buradan sevgilerimi ve saygilarimi gonderiyorum..ayrica bulent hocama ve oyuncularina sevgilerle. insallah gelecek senelerde avrupa kupalarinda boy gosterirler...i love you fenerbahce . i love you sivas. Very Happy Very Happy Very Happy Arrow Arrow Arrow
katiliyorum ins nerde o gunler ya.vallahi sastim fenerbahceyi mi sivassporumu tutsam Very Happy
simdi tepki de gelir mi bilmiyorum ama ben Fenerbahce - Sivasspor macinda Fenerbahceyi tutuyordum, zaten dogma buyume Fenerbahce'liyim, 100. yilimizda da hedeflerimiz var, onlar tutsun meydani diger takimlara birakip 1.likten olmayalim diye dusundum.

Oysa Sivasspor'umuzun bu sene sergiledigi performans ortada UEFA falan zor, madem zor Fener'i on plana cikaralim da biri olmazsa digeri olsun diyelim Smile
:sinirli: cok kizdim desemde inanma Very Happy Nurullah galiba haklisin Confused Smile simdi kafamda bi fikir olustu Razz
MedusA ..hemsom sanal memleketine hosgeldin iyi eglenceler.. Smile

yaa dusundugunuz konustugunuz mevzuya bakin fenerbahce ve sivastan baska takimmi varki.. Razz

[Resim: fener5lqpx6gr0hg9nf4jk7.gif]
helal size kardaslar
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler