Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Görünüm: bir kac dua.....
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
-\"Ey Rabbimiz, bize dunyada da iyilik, guzellik ver, ahirette de iyilik, guzellik ver. Bizi ates azabindan koru,\" mealindeki dua idi.

-\"Ya Rabb, benim hatalarimi, bilmeden yapdiklarimi, isimde asiri gitmemi, ve Senin benden cok iyi bildigin hallerimi magfiret eyle. Allah'im, benim latifelesmelerimi, ciddiyet hallerimi, hataen ve kasden yaptiklarimi ve bende olan her seyimi magfiret eyle!-

-\"Ey Rabbim! Senden bildigim ve bilmedigim hayrin hem cabuk, hem gec olanini istiyorum. Ey Rabbim Re­sulunun senden istedigini istiyorum, Resulunun sana si­gindigi seyden ben de sana siginiyorum. Allah'im benim icin kaza ettigin seyin akibetini dogru yola ulastir.-

-\"Ey Rabbim! Ben zayifim, rizan yolunda benim zaa­fimi kuvvetlendir. Beni nasiyemden tutup hayra sevk et. islam'i rizamin en son noktasi kil. Ey Rabbim, ben zayifim, beni kuvvetlendir. Ben zelalim beni azaz kil. Ben sana muhtacim, beni riziklandir.-

-\"Ey Rabbim! Acizlikten, tenbellikten, korkakliktan cimrilikten, eli kolu dokulur derecede takatsizliktan kasvetten, gafletten, zilletten, azliktan, meskenetten sana siginirim. Fakirlikten, kufurden, fisktan, sekavetten, nifaktan, yapdigini insanlarin duymasi ve medh etmeleri icin yapmaktan, riyadan, sana siginirim. Sagirliktan, dilsizlikten, delilikten, cuzzamdan, abrasliktan ve kotu hastaliklardan sana siginirim.-

-\"Kim cum'a namazindan sonra -konusmadan ve kalkmadan- ihlas suresini, Felak suresini ve Nas suresini yediser defa okursa Allah Teala onu gelecek cum'aya kadar, zarar verici seylerden muhafaza buyurur,\"
amiinnn...emeginize saglik...

cok guzel olmus...
Referans Adresler