03-30-2007, 03:12 PM
Deli , kahveye girdiginde soluk solugadir. Bos bir masaya oturup ocaga seslenir;
- Bana bir cay !
uay gelir, sekerleri atip karistirir. Garsonadan yine seker ister. Onlari da atip karistirir, yeniden ister. Garson;
- Sekiz seker koydunuz caya, der saskin saskin,
- Koydum ama , iste goruyursun, hepsi eriyor
TAKSiYE BiNiCEM
Bir gun doktorun bir tanesi iyilesmis olan delileri salmaya karar verir. Duvara bir otobus resmi yaptirtir ve -"Hadi binin de gidelim" der.
Bir tanesi disinda hepsi binmeye calisir. Doktor o bir tanenin yanina giderek; -"Aferin oglum, sen niye binmedin otobuse" diye sorar.
Deli gayet sakin -"Gormuyor musun cok kalabalik, ben taksiyle giderim..."
iKi DELi
Akil hastanesinden kacan iki deli, karsidan gelen bekciyi gorunce, iri govdeli bir cinarin arkasina saklandilar.
Bekci, onlarin ayak seslerini isitmisti. Sordu; "Kim o?"
iclerinden biri kedi gibi miyavladi.
Bu basarili miyavlamadan sonra bekci yuruyup gidiyordu ki delilerin ayaklari altindaki yapraklar hisirdadi.
Bekci geri donup yine seslendi: "Kim var orada?"
ikinci deli cevap verdi; " Bir kedi daha."

- Bana bir cay !
uay gelir, sekerleri atip karistirir. Garsonadan yine seker ister. Onlari da atip karistirir, yeniden ister. Garson;
- Sekiz seker koydunuz caya, der saskin saskin,
- Koydum ama , iste goruyursun, hepsi eriyor
TAKSiYE BiNiCEM
Bir gun doktorun bir tanesi iyilesmis olan delileri salmaya karar verir. Duvara bir otobus resmi yaptirtir ve -"Hadi binin de gidelim" der.
Bir tanesi disinda hepsi binmeye calisir. Doktor o bir tanenin yanina giderek; -"Aferin oglum, sen niye binmedin otobuse" diye sorar.
Deli gayet sakin -"Gormuyor musun cok kalabalik, ben taksiyle giderim..."
iKi DELi
Akil hastanesinden kacan iki deli, karsidan gelen bekciyi gorunce, iri govdeli bir cinarin arkasina saklandilar.
Bekci, onlarin ayak seslerini isitmisti. Sordu; "Kim o?"
iclerinden biri kedi gibi miyavladi.
Bu basarili miyavlamadan sonra bekci yuruyup gidiyordu ki delilerin ayaklari altindaki yapraklar hisirdadi.
Bekci geri donup yine seslendi: "Kim var orada?"
ikinci deli cevap verdi; " Bir kedi daha."