Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Görünüm: GuZYAsIM
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Gozyasim

Ey sevgili,bana seni seviyorumlarla geldin amalarla gidiyorsun bana bahaneler uretme gidiyorsan git ama amalar etme hayatima girmek icin cok savastin bende seni hayatima sokmamak icin cok cabaladim ama sen galip geldin ne vaatlerle geldin neler verdin bana icinde olmayan duygularin varmis gibi neden soz ettin bana saf bir kizdim cabucak inandim cabucak aldandim sana yada aptalmisim nerden bielebilirdimki maskeli oldugunu nerden bilebilirdimki ama tek sey bildim ben oda seni sevdigimi beni birakip gidecektin neden hayatima girdin hayatimi alt ust etttin beni dusunmeden arkana bakmadan cekip gittin git ey sevgili git yasama umudumuda aldin elimden kimsin sen soylesene sen baslatiyorsun sen bitiriyorsun hakkin yok buna sana nekadarda baglandim nekadarda sevdim cok iyi bir oyuncusun aslinda sen rolunu cok iyi yapiyorsun bravo sana ben ise bu dunyada yasamak istemiyorum bu devrin insani degilim ben ALLAH kahretsin rol yapamiyorum ben maskeli olamiyorum ben neysem oyum ben simdi vicdanin nasil belkide kendi kendine guluyorsun birini kandirdim birile oynadim hemen aldandi bana diye ama seni ALLAH a havale ediyorum gi hadi git gitde sen bende kalasin sen yataginda sabahlara kadar kivranmak nedir bilirmisin sen gozyasinin ne demek oldugunu bilirmisin cok yorgunum sol yanim cok agriyor ya beni bana birak yada icimdeki seni al gotur benden cunku ben yasiyamiyorum ey sevgili sen varken icimde

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
benden cunku ben yasiyamiyorum ey sevgili sen varken icimde
Arrow
anlasildi sen de benim gibi yaniklardansin ALLAH yardimcin olsun .. Crying or Very sad
[Resim: 12341am7.gif]
[Resim: sdas2kjjr2.gif]
AMiNNNNNNNNNNNNNNNNN
vayyyyyyyy beeee sen iyi biriydin aslinda vah vaaaaahh.. Crying or Very sad
[Resim: 12341am7.gif]
ne oldu ki seyfofen
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler