03-28-2007, 07:51 PM
Sayfalar: 1 2
03-28-2007, 08:18 PM
akkaya hemsom sanal memleketine hos geldin sefalar getirdin.. 

03-28-2007, 11:44 PM
// edit Nurullah
03-29-2007, 12:04 AM
Afili Sivasliyiz.Com'u birakip bizim siteye uye olun deseydin daha kolay anlardi mesajini okuyanlar. Lafi bu kadar uzatmaya luzum yoktu yani. 
03-29-2007, 12:39 AM
bu kadar bozulacaginizi bilsem yazmazdim.ben sizin siteyi ziyaret ediyorum sizde bizimkini edersiniz diye dusundum.sonucta hepimiz sivasliyiz.art niyetim yoktu kusura bakmayin..ozur diliyorum
03-29-2007, 01:19 AM
Afilicim bak arkadasim, reklam ayridir bilgi vermek ayridir.
Koyleri hakkinda bilgi vermek isteyen burada o kadar cok hemserimiz var ki, ama hepsinin amaci koylerinin tanitimini yapmak. Oysa siz mesajlarinizda bilgi paylasimi degil reklam yapiyorsunuz. Reklam ziyaretciyi tamamen almaktir, oyle bir durum soz konusu olunca bizim yukarida bu alana reklam verebilirsiniz kismi yerine her isyeri sahibi girer reklamini yapardi.
Art niyetle yazini silmedim, ama sen de bana sanirim ben ziyaretcileri bizim siteye aktarmak amacli yazmadim diyemezsin sanirim o yaziyi. uunku orada sitenin forumuna davet soz konusu. Uzatilacak bir durum yoktur, sende kusura bakma.
Koyleri hakkinda bilgi vermek isteyen burada o kadar cok hemserimiz var ki, ama hepsinin amaci koylerinin tanitimini yapmak. Oysa siz mesajlarinizda bilgi paylasimi degil reklam yapiyorsunuz. Reklam ziyaretciyi tamamen almaktir, oyle bir durum soz konusu olunca bizim yukarida bu alana reklam verebilirsiniz kismi yerine her isyeri sahibi girer reklamini yapardi.
Art niyetle yazini silmedim, ama sen de bana sanirim ben ziyaretcileri bizim siteye aktarmak amacli yazmadim diyemezsin sanirim o yaziyi. uunku orada sitenin forumuna davet soz konusu. Uzatilacak bir durum yoktur, sende kusura bakma.
Sayfalar: 1 2