03-27-2007, 02:37 PM
Erkeklerin soylememesi gereken, soylese bile yuksek sesle soylememesi gereken sarkilar
*Buralari yikiliyo benden yikiliyo Hergun pesime bi biyikli takiliyo..
*Ben sana yandim Zuhtu.. Hele hele yandim Zuhtuu.. simdi geldi sevismenin zamani da Zuhtu.. Ben sana yandim Zuhtu..
*Yanima korlar mi Adam seni ? Koparip acitmazlar mi beni..
*Aman Esref canim Esref Uykudan uyarttin beni Kana boyattin beni..
*Doktor Civanim, doktor doktor civanim. Ah seni istiyor canim..
*Altin hizma mulayiiiim, seni haktan dileyiiim.. Gun gordum neler gordum seni gordum sadoldum..
*Suya dustu gulumuz, otmuyor bulbulumuz..
*Bandira bandira ye beni, hic doyamazsin tadima..
*Sordum namin verdiler, Pala Remzi dediler Pala biyigi degil yuregidir dediler Remziiiiiiiiii..
*Sarilmandan belli, kircan mi belimi? uok canim acidi, ceksene elini !!
*Bayira karsi yatir beni.. Tirmala beni kasi beni..
*Sabahlara dayanaman Osman aga.. Yalancisin inanamam Osman aga..
*Malimi al mulkumu al.. Tende en kuytumu al..
*Baban beni bubamdan bir kerecik istesin Allahin emriyinen allahin emriyinen.. Gelinim olsun desin gelinim olsun..
*sappur suppur beni op.. uittir cittir beni ye.. Onlar aci ben tatli.. Benden baska boyle var mi ?
*Alay basi subasi, ben istemem onbasi.. Olursa subay olsun, dosta dusmana karsi..
*Buralari yikiliyo benden yikiliyo Hergun pesime bi biyikli takiliyo..
*Ben sana yandim Zuhtu.. Hele hele yandim Zuhtuu.. simdi geldi sevismenin zamani da Zuhtu.. Ben sana yandim Zuhtu..
*Yanima korlar mi Adam seni ? Koparip acitmazlar mi beni..
*Aman Esref canim Esref Uykudan uyarttin beni Kana boyattin beni..
*Doktor Civanim, doktor doktor civanim. Ah seni istiyor canim..
*Altin hizma mulayiiiim, seni haktan dileyiiim.. Gun gordum neler gordum seni gordum sadoldum..
*Suya dustu gulumuz, otmuyor bulbulumuz..
*Bandira bandira ye beni, hic doyamazsin tadima..
*Sordum namin verdiler, Pala Remzi dediler Pala biyigi degil yuregidir dediler Remziiiiiiiiii..
*Sarilmandan belli, kircan mi belimi? uok canim acidi, ceksene elini !!
*Bayira karsi yatir beni.. Tirmala beni kasi beni..
*Sabahlara dayanaman Osman aga.. Yalancisin inanamam Osman aga..
*Malimi al mulkumu al.. Tende en kuytumu al..
*Baban beni bubamdan bir kerecik istesin Allahin emriyinen allahin emriyinen.. Gelinim olsun desin gelinim olsun..
*sappur suppur beni op.. uittir cittir beni ye.. Onlar aci ben tatli.. Benden baska boyle var mi ?
*Alay basi subasi, ben istemem onbasi.. Olursa subay olsun, dosta dusmana karsi..