Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Görünüm: TAKLA ATAN GuVERCiN
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bir guvercin olacaksan, takla atan guvercin olacaksin.

Ama kendin icin atacaksin taklalari.

Ayagindan ipe vurulmus; kanatlarinin uc tuyu bantlanmis olmayacak - ucup gidivermeyesin diye.

istersen doneceksin kalktigin yere, istemezsen hic inmeyeceksin bile yere.

Salla bas olmayacaksin. Yere indiginde, kafan one arkaya gide gele girmeyeceksin o acik kafese, yasamayivereceksin emniyet icerisinde.

Alkislanmasan da olacak iki ters bir duz takla attiginda. Bir -afferin bana- yetecek sana.

Kendini korumayi ve sahinlerden daha hizli ucabilmeyi ogreneceksin, en guzel taklalari atabilmeyi ogrendigin gibi.

uok ama pek cok calisacaksin bunun icin de.

Sonunda yakaladin mi termigi, buluta fisekleyecek, done done cikacabileceksin yukseklere ve suzule suzule, pike cekerek, en sevdigin taklalar, hatta burgularla ineceksin hic bilmedigin yerlere.

Kizilirmak-in kirmizi camuru da, Nallihan-in yesil topragi da bulasacak mantona, beyaz gagana, pacalarina.

Takla atabilen bir guvercin olarak dogduysan, en guzel taklalari atabilmeyi ogreneceksin; dilediginde, diledigin sekilde atabilmek ve takla atabilen kucuk guvercinlere ogretebilmek icin...
bu yaziyi okurken bianda kendimi bi guvcencin gibi hissettim alip uzaklara goturdu beni paylasimin cok guzeldi sagol Smile
ben tesekur ederim
[Resim: 123264bl4.jpg]
tsk ler
Referans Adresler