Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Görünüm: Bebek ile Melek
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bebek ile Melek

Bir zamanlar dunyaya gelmeye hazirlanan bir bebek varmis. Bir gun Allah-a sormus:
-Allah-im, beni yarin dunyaya gonderecegini soylediler, fakat ben o kadar kucuk ve gucsuzum ki, orada nasil yasayacagim?
-Tum meleklerin arasindan senin icin bir tanesini sectim. O seni bekliyor olacak ve seni koruyacak. Melegin sana her gun guzel sozler soyleyecek ve gulumseyecek. Boylece sen onun sevgisini hissedecek ve mutlu olacaksin.
-Peki insanlar bana bir seyler soylediklerinde, dillerini bilmeden soylenenleri nasil anlayacagim?
-Melegin sana dunyada duyabilecegin en guzel ve tatli sozcukleri soyleyecek, sana konusmayi dikkatle ve sevgiyle ogretecek.
-Peki Allah-im, ben seninle konusmak istersem ne yapacagim?
-Melegin sana ellerini acarak bana dua etmeyi de ogretecek.
-Dunyada kotu adamlar oldugunu duydum, beni kim koruyacak?
-Melegin seni kendi hayati pahasina dahi olsa daima koruyacak.
-Fakat ben, seni bir daha goremeyecegim icin cok uzgunum.
-Melegin sana surekli benden soz edecek ve bana gelmenin yollarini sana ogretecek
O sirada Cennette bir sessizlik olur ve dunyanin sesleri cennete kadar ulasir. Bebek gitmek uzere oldugunu anlar ve son bir soru sorar:
-Allah-im eger simdi gitmek uzereysem lutfen cabuk soyle, benim melegimin adi ne?
-Meleginin adinin onemi yok yavrum, sen onu ANNE diye cagiracaksin...
EMEgiNE SAgLIK
tekniker58 Yazılan:?
-Meleginin adinin onemi yok yavrum, sen onu ANNE diye cagiracaksin...

emeginize;yureginize saglik

CENNET ANNELERIN AYAKLARININ ALTINDADIR... Crying or Very sad
tesekkurler Smile
Arrow Arrow
emegine saglik Arrow
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler