Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Görünüm: EDEN BULUR
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
EDEN BULUR
Hz. isa Aleyhisselam, bir gun yolda yururken bir gencin, ak sakalli, ihtiyar bir adami tekmeleyerek surukledigini gordu. Hazreti isa Aleyhisselam, ihtiyarin bu durumuna cok acir. Hemen kosarak onu kurtarmak ister. Fakat ihtiyar kendisine engel olur ve soyle der:
- Lutfen dokunmayin, ne olur dokunmayin, beni tekmelesin.
Bu durum karsisinda Hazreti isa Aleyhisselam daha fazla merak ederek, sebebini sorar:
- Ben de zamaninda babami, burada, ayni sekilde tekmelemistim. Bu genc benim oglumdur.
Benim babama yaptigimin aynisini, simdi oz oglum bana yapiyor. Babama yaptiklarimin intikamini aliyor.
tsk cok guzel bunlardan ornek alalimda anamizin babamizin kalbini kirmiyalim cunku bizimde cocuklarimiz oldumu bizim anamiza babamiza yaptiklarmizin aynisini bize yapmasinlar
adamin biri birgun babasini sepete koydu ve goturdu uzak bir yerdeki copluk gibi bir yere atti...
ve gidiyorduki babasi pesinden oglum sepeti unuttun dedi...oglu ne yapacam sepeti kalsin dedi...
babasi oglum bu sepet birgun senin ogluna da lazim olacak dedi..... Sad Surprised

emegine saglik hemsom tesekkurler.. Arrow

[Resim: cooltext42866459ce7.jpg]
Evet eden bulur diye buna demisler. kendisinin zamaninda yaptigini oglu simdi kendine yapiyor. Suclu cezasini ceker ya bu dunyada ya ahirette. Suclarimizin affi icin dua edelim ve bunun gibi hata yada suclari islemeyelim.
nebahat40 Yazılan:Evet eden bulur diye buna demisler. kendisinin zamaninda yaptigini oglu simdi kendine yapiyor. Suclu cezasini ceker ya bu dunyada ya ahirette. Suclarimizin affi icin dua edelim ve bunun gibi hata yada suclari islemeyelim.
Arrow
paylasim icin tsk.hersey karsiliklidir bu dunyada
Referans Adresler