Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Görünüm: Son Mektup
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Asina olmustu yasam kalbimin derinliklerinde benligim ucmustu yureginden usulca
Bos beyinlere gulumseyerek bos sevgilere inanarak gecirdim zamanimi aptalca
Biliyordum hissediyordum her seyi derinden yoklugun, varligin yasama gucumu koyuyordu ortaya cesurca sen guc verdin bana mutluluk verdin, yinede olmadi be guzelim
Savastim ayrilikla gozyaslarimi saklayarak sinirlarimi zorladim gucumle
Askimin doruklarinda kacirdim gozlerimi senden ve seni olusturan her seyden
Hissetmedim benligimi senin yoklugunda kimsem yoktu beyaz sayfalardan baska
Yalan soyledim kendime, inanmaya zorladim kendimi ayriliga gozyaslarimin dogruluguna
Hep gunes dogusunu izledim yeni bir gunun umuduyla dilekler diledim tanriya dinlemedi cagrilarimi kimse bos hayallerden baska.
Yuregin aglamaktan yorgun dusmusken sevdin beni, bense sevmenin simarikligiyla yurudum sokaklarda. Hicbir degistiremezdi beni senin nefretinden baska.
Olmadi bebegim olmadi gun dogmadi askimiza ebruli sevgin parcaladi beni isyan ettim hep sana yaptigim gibi
Duysaydin sesimi uzaktan kulaklarin dikkate vursaydi kendini seni sen bile alamazdin benden
Hasretimle basa cikabilirsem eger ben olmayacagim buralarda bos beyinlere donecegim yine hayattan bikmis bir bedenle
Husrana dusecegim belki yoklugunda ve yoklugumda siirler, sarkilar bile aciyacak bana.
Kanim, canim, topragim senindir melegim seni hep sevdim ve sevecegim
Mutlu gozlerle bakmayacagim dunyaya belki ama dedim ya
YiNE KiMSEM OLMAYACAK BEYAZ SAYFALARDAN BAsK
A
Referans Adresler