Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Görünüm: Dinleyipte mest olmak ve iman tazelemek icin!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
yasin suresi hic bu kadar hos dinlememistim...
Ahmed Saud 5 yasinda..
http://www.youtube.com/watch?v=fp8FMEvuO...ed&search=
tikla dinle ole yorum yapin lutfen...
Yasini serif bu kadar guzel okunur. Daha once dinlemistim ama her dinleyisimde yeni dinliyor gibi duygulaniyorum. uok guzel okuyor kurani kerimi ogrenip okumayi Allah herkese nasip etsin. Gercekten cok guzel bir duygu kuran okumak. Allahin kelamini kendimiz okumak birde bu okuyan gibi guzel sesle okunursa daha da guzel. Agzina saglik diyoruz okuyan cocuk icin. Arrow
Allah razi olsun kardes Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp:
hemsom emegine saglik super bir paylasim... Arrow
nebahat40 Yazılan:Yasini serif bu kadar guzel okunur. Daha once dinlemistim ama her dinleyisimde yeni dinliyor gibi duygulaniyorum. uok guzel okuyor kurani kerimi ogrenip okumayi Allah herkese nasip etsin. Gercekten cok guzel bir duygu kuran okumak. Allahin kelamini kendimiz okumak birde bu okuyan gibi guzel sesle okunursa daha da guzel. Agzina saglik diyoruz okuyan cocuk icin. Arrow

aynen valla ya harika Arrow Crying or Very sad
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler