Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Görünüm: saka
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Birgun oleceksin ve toprak olacaksin. Sonra bir ot olacaksin. Sonra bir okuz gelip seni yiyecek ve sonra sicacik bir kaka olacaksin ve ben seni gordugumde "hic degismemissin" diyecegim

Benim askim bitane. iyi ki de bitane, cunku bitanesine daha katlanamazdim

Bir gece uyandiginda karanliga daldiginda, kendini gucsuz hissettiginde ve dizlerinde bir sicaklik hissettiginde bil ki altina kacirmisindir.

Yavru maymun annesine sormus "anne neden bu kadar cirkinsin?" Anne: - Yavrum haline sukret, bir de bu yaziyi okuyani gorsen

Dun arkadaslarla karsilastik, topluca resim cektirelim dedik. Sen yoktun bizde topsuz cektirdik

Tem otoyoluna muz duserse ne olur? uok basit temmuz olur

Sana deniz anasi taklidi yapayim mi? - Deniiiiiiiiz, gel yavrum, gel cocugum yemek hazir
Gunlerdir ayni seyi dusunyorum, bunu icimde saklamaktan yoruldum artik. Benim hakkimda ne dusunecegin umrumda degil. Herseyi goze aliyorum, istersen bir daha gorusmeyiz, dayanamayip soruyorum lutfen cevap ver; Hamam bocekleri gidiklanir mi???

Birini sevdim araba carpti, birini sevdim kanserden oldu, birini sevdim catidan dustu, bak kizdirma seni de severim Smile

Bizim bilgimiz, baskalarina yuksekten bakacagimiz bir kale degil, ulusal varligimizi koruyacak bir zirh, yasama guzellik verecek zengin bir hazine olmalidir

Sakin cahil kimselerle saka etme. Onlarin halleri ve dilleri akrebin kuyrugu gibidir; derhal senin kalbini zehirleyebilir
[Resim: cooltext42852837cd0.jpg]
Referans Adresler