Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Görünüm: bir temelden fikrasida benden
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
temel ingilterede otobanda gitmektedir.bu sirada helikopterle devriye gezen trafik polisi hoparlorden anons yapar"dikkat dikkat bir arac otobanda ters yonde gitmektedir".temel kafasini camdan cikarip helikoptere bagirir "ne birisu hepisu ,hepisu"
superr
Laughing temal salak da oldu simdi Razz
DEVAM EDECEM
hic ustunede alinmiyo Laughing Mr. Green Laughing
ikinci fikra: bir gokdelende yangin cikmistir.yangindan catiya kacan birisi feryat figan yardim istemektedir.ancak itfaiyenin merdiveni catiya yetisemez.kalabaliktan herkes care dusunurken temel gelir.kendinden gayet emin sekilde"- bana uzunca saglam bir ip verin" der.ipi ne yapacaksin diye soranlara "-simdi gorursunuz" der.ve ipi kement yaparak catidaki adama firlatir.adam ipi tutar "ipi beline bagla "der" temel adam temelin dedigini yapar.adam ipi beline baglar baglamaz temel ipe var gucu ile asilir.tabi adam yere duser ve olur.cevredekiler saskin , temele sorarlar "ne yaptin sen belki kurtarirdik adami oldurdun derler" temel kafasini kasiyarak"ula nooldi bende anlamadum, biz ha bunu bir yerde yapardik ama kuyudan adam cikarirkenmi,catidan adam indirikenmi iste oni karistirdim"der
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler