02-18-2007, 09:39 AM
Sizin hic dostunuz oldumu?Kac tane,yoksa onlarcami...O zaman dostunuz hic olmamis.Dost sayili olur,parmakla gosterebileceginiz kisilerdir.iyi yada kotu,mutlu yada uzgun,aglarken yada gulerken yaninizda biri varsa bu dostunuzdur.Farkindamisiniz dostluklar ne kadar cok cogaldi.Sanal dost...internet uzerinden tanisiyorsunuz ama dost diyorsunuz.Gercekten dostunuzmu?Eger sizi yalniz birakmayip,hataniz oldugunda gormezden gelebilen,kendi hatalarini anlayip ozur dilemesi gerektigini dusunmeden,hicbirsey yokmus gibi dostluguna devam eden kac dostunuz var sizin?Ve kac dostunuzun kalbini kirdiniz,kirildiniz...Dostlarda kalp kirar degilmi,yanlis yapabilir ama gercek dostsa bu yanlisi telafi etmek icin dostuna daha siki sarilir...Belki ona o an ihtiyaci vardir ama dostu yoktur.Sizinde ihtiyaci oldugunu sandiginiz dostunuz yokmu hic?
Benim var...Bu site dostlar kulubu zaten oyle degilmi?Ne kadar sanalda olsa bir cok dostluk gercek dostluga donusebiliyor.Abla,abi,kardes...Hepsi dostluk kapisindan cikiyor iste,sonra bakmissinizki kardessiniz..
Bu site sanal degil ama dostlar!Dostlarimizin kalbini kirmayalim,kirdiysakta oturup tekrar dusunelim hatali olan kim..Karsimizdaki kisi dahi olsa gercek dostsaniz simdi onu arayip nasil oldugunu sorarsiniz!su an size ihtiyaci olabilir.insallah yarin sabah bu yaziyi okudugunuzda,dostunuzun size ne kadar ihtiyaci oldugunu anlarsiniz.Ve;
Nazik olmak icin,bir gulumseme beklemeyin
Sevmek icin,sevilmeyi beklemeyin
Dostunuzun degerini anlamak icin,yalnizligi beklemeyin
ugutleri hatirlamak icin,dusmeyi beklemeyin
Dua'ya inanmak icin,acilari beklemeyin
Yardim edebilmek icin,zamaniniz olmasini beklemeyin
uzur dilemek icin,dostunuzun aci cekmesini beklemeyin
Barismak icin,ayriligi beklemeyin
uuNKu NE KADAR ZAMANINIZ VAR BiLMiYORSUNUZ...
Benim var...Bu site dostlar kulubu zaten oyle degilmi?Ne kadar sanalda olsa bir cok dostluk gercek dostluga donusebiliyor.Abla,abi,kardes...Hepsi dostluk kapisindan cikiyor iste,sonra bakmissinizki kardessiniz..
Bu site sanal degil ama dostlar!Dostlarimizin kalbini kirmayalim,kirdiysakta oturup tekrar dusunelim hatali olan kim..Karsimizdaki kisi dahi olsa gercek dostsaniz simdi onu arayip nasil oldugunu sorarsiniz!su an size ihtiyaci olabilir.insallah yarin sabah bu yaziyi okudugunuzda,dostunuzun size ne kadar ihtiyaci oldugunu anlarsiniz.Ve;
Nazik olmak icin,bir gulumseme beklemeyin
Sevmek icin,sevilmeyi beklemeyin
Dostunuzun degerini anlamak icin,yalnizligi beklemeyin
ugutleri hatirlamak icin,dusmeyi beklemeyin
Dua'ya inanmak icin,acilari beklemeyin
Yardim edebilmek icin,zamaniniz olmasini beklemeyin
uzur dilemek icin,dostunuzun aci cekmesini beklemeyin
Barismak icin,ayriligi beklemeyin
uuNKu NE KADAR ZAMANINIZ VAR BiLMiYORSUNUZ...
![[Resim: cooltext42866459qn6.jpg]](http://img329.imageshack.us/img329/5673/cooltext42866459qn6.jpg)