Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Görünüm: DOSTLUK
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Sizin hic dostunuz oldumu?Kac tane,yoksa onlarcami...O zaman dostunuz hic olmamis.Dost sayili olur,parmakla gosterebileceginiz kisilerdir.iyi yada kotu,mutlu yada uzgun,aglarken yada gulerken yaninizda biri varsa bu dostunuzdur.Farkindamisiniz dostluklar ne kadar cok cogaldi.Sanal dost...internet uzerinden tanisiyorsunuz ama dost diyorsunuz.Gercekten dostunuzmu?Eger sizi yalniz birakmayip,hataniz oldugunda gormezden gelebilen,kendi hatalarini anlayip ozur dilemesi gerektigini dusunmeden,hicbirsey yokmus gibi dostluguna devam eden kac dostunuz var sizin?Ve kac dostunuzun kalbini kirdiniz,kirildiniz...Dostlarda kalp kirar degilmi,yanlis yapabilir ama gercek dostsa bu yanlisi telafi etmek icin dostuna daha siki sarilir...Belki ona o an ihtiyaci vardir ama dostu yoktur.Sizinde ihtiyaci oldugunu sandiginiz dostunuz yokmu hic?

Benim var...Bu site dostlar kulubu zaten oyle degilmi?Ne kadar sanalda olsa bir cok dostluk gercek dostluga donusebiliyor.Abla,abi,kardes...Hepsi dostluk kapisindan cikiyor iste,sonra bakmissinizki kardessiniz..

Bu site sanal degil ama dostlar!Dostlarimizin kalbini kirmayalim,kirdiysakta oturup tekrar dusunelim hatali olan kim..Karsimizdaki kisi dahi olsa gercek dostsaniz simdi onu arayip nasil oldugunu sorarsiniz!su an size ihtiyaci olabilir.insallah yarin sabah bu yaziyi okudugunuzda,dostunuzun size ne kadar ihtiyaci oldugunu anlarsiniz.Ve;

Nazik olmak icin,bir gulumseme beklemeyin

Sevmek icin,sevilmeyi beklemeyin

Dostunuzun degerini anlamak icin,yalnizligi beklemeyin

ugutleri hatirlamak icin,dusmeyi beklemeyin

Dua'ya inanmak icin,acilari beklemeyin

Yardim edebilmek icin,zamaniniz olmasini beklemeyin

uzur dilemek icin,dostunuzun aci cekmesini beklemeyin

Barismak icin,ayriligi beklemeyin

uuNKu NE KADAR ZAMANINIZ VAR BiLMiYORSUNUZ...
Dua'ya inanmak icin,acilari beklemeyin
uuNKu NE KADAR ZAMANINIZ VAR BiLMiYORSUNUZ...
dost dedigin demli bir cay gibi olmali; sekeri ne eksik ne de fazla

insanda bir tat birakmali bazen aci bazende tatli ama her zaman

aranmali oyle degil mi?
bir dost bulamadim dun aksam oldu.. Very Happy

dost dost diye diye nicelerine sarildim benim sadik yarim kara toprakmis Very Happy Smile

uILGINGiRL. Arrow Arrow Arrow
[Resim: cooltext42866459qn6.jpg]
tsk ederim Arrow seyfofen
guzel paylasimlara tesekkurler ..benim gibi kacak hemsom.. Very Happy Arrow
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler