Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Görünüm: Semra, Ata, Sinem ucgeni simdi de Amerikan basininda
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ata Turk isimli yarismacinin olumu ile sonuclanan gelinli kaynanali yarisma programi simde de Amerikan basinina konu oldu.
Turkiye-nin gundemini aylarca mesgul eden ve son olarak da Ata Turk isimli yarismacinin olumuyle sonuclanan gelinli kaynanali yarismalar simdi de Amerikan kamuoyunu mesgul ediyor. Semra-Ata-Sinem tartismasi son olarak da Washington Post gazetesine tasindi.
Gazete, oldukca genis bir bicimde ele aldigi yarismada, "kiz erkekle karsilasir" turu programlarin Turkiye-de bir baska seviyeye tasinarak "kiz erkekle ve erkegin annesiyle karsilasir" sekline oturtuldugunu belirtti.
Karl Vick imzali Haberde, Turkiye-de ailenen hemen butun birlikteliklerde soz sahibi oldugu ve hatta genellikle belirleyici sozun sahibi oldugu aktarildi.
"Gelinim Olur musun?" isimli yarismanin finalinin yuzde 74-luk bir oranla izlendigi belirtilen haberde, "Turkiye, gosterinin favori elemanlarindan biri gectigimiz ay Akdeniz sahillerinde ucuz bir otel odasinda olu bulunmadan hemen once bile tam olarak buyulenmisti" ifadeleri yer aldi.
Haberde, "24 yasindaki Ata Turk-un asiri dozda uyusturucudan dolayi olumu bir deri bir kemik olan genc adami annesinden daha zorlu bir konuma getirdi" denildi. Ata Turk-un annesi, Semra Yucel-in "oglunda olmayan bir oz guven sahibi sert kadin" olarak nitelendirildigi haberde Yucel-in sadece ogluna karsi degil, yarismacinin yayinlandigi 13 hafta boyunca herseye karsi baskin oldugu belirtildi. Turkiye-nin Yucel-i "oglunun bir gelinle ilgili kararina deger vermeyen kadin" olarak bildikleri belirtilen haberde, Yucel-in ogluna "Ben asik oldugunda sana soylerim" dedigi de aktarildi.
Ata Turk-un cenazesine bayrak kapli tabut ve gazetecilerle yasanan kavganin damgasini vurdugu belirtilen haberde, Basbakan Erdogan-in da "Bu kisi unlu olmak icin ne yapti?" sozleriyle tapki gosterdigi belirtildi. Yarisma formatinin "Buyuk Anne" adiyla Arjantin, Ukrayna, Hindistan ve Yunanistan-a satildigi belirtilen haberde simdi de "Hayaller Gercek Oluyor" isimli yarismada benzer bir bicim denendigi belirtildi.
Haberde, simdiki yarismada da orta yasli bir annenin kameraya bakarak "Uzun, yesil gozlu, guzel bir gelin istiyorum" dedigi belirtildi. Yarismadaki "cok kucuk sorunlar nedeniyle yasanan" tartismalardan da kesitler sunuldu. Bir anne ile gelin adayi arasindaki birliktelik icin kimin karar verecegi uzerine yasanan tartismaya deginen gazete, "Genc Ata, dikkat cekici sarisin Sinem-in de" iliskilerinde kendilerinin karar vereceklerini soyledikleri ancak daha sonra Semra Yucel-in "agirligini koydugu" belirtildi.
Ata Turk-un, olumu ile final arasindaki dokuz ay boyunca sohretin kiyilarinda dolastigi belirtilen haberde, yarismacinin 18 Eylul-de "En az 10 ekstazi ictiginde ikinci sinif bir sarkiciyla Adana-da birlikte oldugu" ifade edildi. Semra Yucel-in komsulari ile yapilan roportajlara da yer verien haberde, Yucel-in "Evliligi ayarlanmis" bir komsusunun "Buralarda anneler secicidir. Ancak bizim turde evlilkler geride kaldi artik gencler kendileri secmek istiyor. Ancak eger onlara yardim edersek de iyi olur" dedigi belirtildi.
adam oldu hala arksaindan konusuyonuz bee
bir anne oglunu nasi oldurdu olabilirdi bu konunun basligi!yazik ya psikolojisi bozuk san sohret manyagi insanlar sonlari boyle iste!!! Evil or Very Mad
aman neyse ya
ben az daha kibar yazdim arkdasim..
ben bu konuda kibar olmayi isterdim ama olamiyorum olcak bisi kalmadi ne yazikki.
olan yine cocuga oldu..
allah rahmet eylesin...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler