Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Görünüm: Yılın derbisini kim kazanır? Fenerbahçe mi, Galatasaray mı?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Richter ölçeğiyle 6,0 Lık bir depremi düşünün!Yada bir hidrojen bombasının yarattığı etkiyi. İki kıtanın birleştiği kentte boğazın farklı yakalarından gelen 2 takım arasındaki mücadele işte böyle bir etkiye sahip.. Evet bende bir anket açıyorum ve katılımlarınızı bekliyorum yiğidolar

Yılın derbisini kim kazanır? Fenerbahçe mi, Galatasaray mı?
Derbi İstatistiklerine bakarsak fenerbahcennın ustun oldunu goruyoruz arkadslar femerbahce
guzel futboluyla yeneceqıne ınanıyorumm...ha bide

Neden senelerdir GS'nin; Avrupa'da almadığı kupa kalmadığı seneler de bile, Fenerbahçe'nin karşısında ayakları tutulur?Very Happy
goncagülüm.
öncelikle sanal memleketine hoşgeldin.
sefalar getirdin..Smile
ama bu soru için henüz çok erken..Very Happy
(10-27-2008 06:22 PM)seyfofen Yazılan: [ -> ]goncagülüm.
öncelikle sanal memleketine hoşgeldin.
sefalar getirdin..Smile
ama bu soru için henüz çok erken..Very Happy

öncelikle teşekkür ettim hoşbuldum Smile

9 kasım'a sayılı günler var henüz, ama bakın sizle ne paylaşıcam .2 takımında ve biz taraftarlarında yüceltmesi gereken birşey var..Ama onun bi ismi yok bu fenerbahçe-galatasaray derbileri.

GOAL dergisi EKİM 2005 sayısında dünyanın en iyi derbilerini değerlendirdi ve ilk sayfada hangi derbi vardı biliyormusunuz fenerbahçe-galatasaray
isveç li yazar HENRİK LENNGREN derbimize direk şöyle bi giriş yapmış: RİCHTER ÖLÇEĞİYLE 6,0 LIK BİR DEPREMİ DÜŞÜNÜN!YA DA BİR HİDROJEN BOMBASININ YARATTIĞI ETKİYİ.İKİ KITANIN BİRLEŞTİĞİ KENTTE BOĞAZIN FARKLI YAKALARINDAN GELEN 2 TAKIM ARASINDAKİ MÜCADELE İŞTE BÖYLE BİR ETKİYE SAHİP... hatta bir kaç satır sonra ...TÜRKİYE'DE HAYATI DURDURAN GÜNLERCE YORUMLAR YAPILAN HARİKA BİR FUTBOL ŞÖLENİ! diye bahsediyor..

Allah'ın isveç'lisi böyle bahsediyorken bende şöleni biraz erken başlatayım dedim Very Happy demekki biz türklerin her kulvarda ayak sesleri bayaa yankı uyandıyor Very Happy

hata ettimse affola Sad
Erken değil havaya girmek lazım bence berabere biter 1-1
Referans Adresler