Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Görünüm: Aşık olmak mı zor,insan olmak mı?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Günümüzde o kadar çabuk tüketir olduk ki aşklarda basite indirgendi. oyüzden aşk yaşamak zor zanaat deyil.İnsan olabilmeyide becerebiliyormuyuz? oda belli deyil

Kaçımız insan gibi insan olabiliyoruz.

Neler bulduğumuzu bilmiyorum, ama kendimizi bulmamızı ve kendimiz olmamızı o kadar çok istiyorum ki.Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda arkadaşlar?
aşk yaşadıqımız su gunlerde oyle bi duruma qelmıskı örneqin bi sakız ınsanlar ciynoyor bıktı zamn fırlatıp atıyor qünümüzde aşk denilen seyde aynen bu durumda bence...insanlık ise coktan ölmüs olan bi duygu
gerçek manada insan olmak çok zor

esasında gerçek manada insan olmak çok kolayda insanın yapısındaki hırrs ve nefsine sahip olaması insanlığın yapısını bozuyor

aşka gelincede
zaten aşkada hiç inanmam
(10-11-2008 07:33 PM)KAFKASKAR Yazılan: [ -> ]gerçek manada insan olmak çok zor

esasında gerçek manada insan olmak çok kolayda insanın yapısındaki hırrs ve nefsine sahip olaması insanlığın yapısını bozuyor

aşka gelincede
zaten aşkada hiç inanmam

saol abim su siteye geldiğim günden beri örnek alınacak tek isimsin yorumların ile konuların ile saol var ol.
(10-11-2008 07:34 PM)BaranCan58 Yazılan: [ -> ]
(10-11-2008 07:33 PM)KAFKASKAR Yazılan: [ -> ]gerçek manada insan olmak çok zor

aşka gelincede
zaten aşkada hiç inanmam

saol abim su siteye geldiğim günden beri örnek alınacak tek isimsin yorumların ile konuların ile saol var ol.

sende çok sağol teşekkürler
ben öyle herkese yorum yazmam
yorum yazdıklarım belirli kişilerdir

ama sende yorum yapılacak konular açıyorsun
tebrikler
herkes kendine göre ben iyiyim der ama gerçekten iyi olabilmek zordur
aşk ne zaman geldiği gittiği belli olmayan bişey ama ben hç iyi sonuçlandığını görmedim. zaten insanlık duygusu ağır olan aşkıda sevgiyide devam ettirir karşısındakini düşünerek hareket eder.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler