Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Görünüm: Forum Admini Olsaydınız Ne Yapardınız?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
forum admını olsaydınız ne yenılıkler yapardınız forumda goruslerınızı yazarsanız sevınırım canlar

ilk ben baslıyım o zaman canlar ben forumda admın olsam oncelıkle forumda gereksiz olan konuları sılerım bır uyeye gunde 2 konu acma hakkı verırım neden dersenız forumda o kadar konu varkı hala okunmamıs oyuzden belırlı bır sure boyle devam ederim forum uyelerını ayırt etmeden bir tutarım
ben yonetıcı olsaydım!Very Happy konuları sılmezdım kı zaten sılemeyız uye bellı bı emek harcamıs hakkını gasp etmezdım.... vs vs Smile
vs.vs ler nedir angel?
vs vs lerı zaten ekledım sıteye konularımdan bakabılırsınSmile

bu arada sıteye hg tanısmamıstık senınle....
biraz geç oldu ama hoşbuldum.
nereye ekledin sitede bazı konuları bulmak hiçte kolay değil hele bide senin 10binlerce konun olunca dahada zorlasıyor.
Site ana sayfasında haber bölümü olmalı. Fotograflı ve güncel.
Siteye sanat ve iş dünyasından konuklar davet edilmeli.
Köşe yazarları olmalı...
Yorumlara tek cümlelik ve tşkr gibi olmamalı paylaşıma katkıda bulunulmalı ardında tşk etmeli tabii
son 24 saatteki açılan ve yorum yapılan konular tek linklı kısa yoldan ulaşılabilir olmalı.
konular açılırken dikkat çekici başlıklar konulmalı
konulara fotograf eklenmeli bin defa yazmaktansa bir fotograf çook şeyler ifade ettirir.
üyelerin özel sayfası olmalı üyeler aralarında birbirlerine ekart yollayabilmeliler.
konulara video eklenilebilmeli.
sitede canlı radyo dinleme imkanı olmalı isteyen radyosunu açıp forumda sörf yapabilmeli.
site renklerini üyeler kendilerine özel yapabilmeliler.
Güzel köşe yazılarını ve arşivlik yazıları eklemek için forum sayfasının yan tarafında bir yer ayrılmalı.
hediyeli bilgi yarışması olmalı
yarışma sorularına üyelerde katkıda bulunmalı.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler