Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Görünüm: yanlis numara ve Cevaplari xD
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Yanlıs Numara Ve Cevaplar

- aloo
- fatmayla görüşecektim
- yok güzelim. dunyayı kurtarmaya gitti. son aldigi is supermeni asmis da.
- ....................

- aloo
- kemal evde mi?
- yok canim evde. bu ülkede hayat yok dedi, basti uzaya gitti.
- ....................

- aloo
- sermin sen misin?
- bilmem ki. bi dakka bekleyin aynaya bakıp geliyim.
- hönk...

- aloo
- suat nerede?
- valla en son başbakanla görüşmeye gidiyorum dedi. bi tımarhaneye bak istersen

- aloo
- sedat yok mu?
- sabah bi sarışınla otele girerken görülmüş. daha çıkmamışlar.
- ühüüüü. nalçaaaakkk.

- aloo
- kadir evde mi?
- yok kardeş. son gördüğümde dua ediyodu, bir baktık uçmuş.
- yaaaaaaaaaaa.

- Alo Naci evdemi
- Evde (ÇAAAT!)
- Alo alo
diit diit diit
................................
- Alo Kamil abi evdemi
- Evde körolacasıca hala bi iş bulamadı Allah ın cezası
- Ee ben sonra ariyim yenge
...............................
- Alo Muzaffer bey evdemi
- Buyrun benim
- Selam dünyalı biz dostuz, ehehuhehe
- ulan genemi siz
- Alo Mustafa Beyle görüşebilirmiyiz
- Kim arıyodu
- FBI!
- Alo Mehmet oradamı acaba
- Evet
- Hımm peki Cavit oradamı
- Evet oda burada
- Peki Kenan oradamı
- Evet, beyfendi dalgamı geçiyosunuz siz
- Suphi ?
- (ÇAAAT!) diit diit diit
...........................
- Alo Muratla görüşebilirmiyim
- Bilmem daha önce hiç denedinizmi
...........................
- Alo Şeyda oradamı
- Hayır
- Neden
- Bilmem
- Ama orada olmalı
- Ama yok
- Eminmisiniz
- Hayır adım Hülya
- Çok iğrençsiniz biliyomusunuz
- Biliyorum, başka soru
- Yaş kaç Hülya
- 8 buçuk ama bir ay sonra 9 olucam
- (ÇAAAT!) diit diit diit
emeğine sağlık büşra....Bugünde beni bi numara arıyodu 20 ye yakın çağrı atıp duruyodu....Kontörüm yoktu başka numaradan gizli olarak aradım kim olduğunu sordum( tabi kız sesiydi) ve beni neden aradığını sordum ve bana dediki git be manyakmısın ben seni niye arayayım ben nişanlıma bi kere çağrı attım dedi...Halbuki 20 ye yakın çağrı attı...Sonra teli yüzüme kapattı.

Ve sonrasında mesaj attı kusura bakma senin numaran bende deniz kız ismi olarak kayıtlı dedi ve özürdiledi

Ama bunun yanlışlık ile bi ilgisi olabilir mi acaba....numaram onun rehberinde ismim olarak kayıtlı ama ben erkeğim o kız olarak kayıtlı dedi.....Bakalım ne olcak
(09-25-2008 02:13 PM)34mekan58vatan Yazılan: [ -> ]emeğine sağlık büşra....Bugünde beni bi numara arıyodu 20 ye yakın çağrı atıp duruyodu....Kontörüm yoktu başka numaradan gizli olarak aradım kim olduğunu sordum( tabi kız sesiydi) ve beni neden aradığını sordum ve bana dediki git be manyakmısın ben seni niye arayayım ben nişanlıma bi kere çağrı attım dedi...Halbuki 20 ye yakın çağrı attı...Sonra teli yüzüme kapattı.

Ve sonrasında mesaj attı kusura bakma senin numaran bende deniz kız ismi olarak kayıtlı dedi ve özürdiledi

Ama bunun yanlışlık ile bi ilgisi olabilir mi acaba....numaram onun rehberinde ismim olarak kayıtlı ama ben erkeğim o kız olarak kayıtlı dedi.....Bakalım ne olcak

herşeyin hayırlısı gardaş
öylesi çok ya neden böyle bişey yapıyolar gerçekten anlamıyorum
emegine saglık hemşo.. 2 sene öncede benim başıma bir olay geldi..ben hattımı kaybetmiştim yedegini .çıkartmıştım..
neyse bir numara bana çagrı attı bende ona çagrı attım.. sonra arasıra bana çagrı attı bende karşılık verdim sonra bir gün bana başka bir numara çagrı attı bende aynen ona attım.en sonunda o ikinci çagrı atan numara beni aradı sen benim nişanlımı arıyormuşsun diye..ben yok öyle birşey yanlışınız var dedim.numarayı verdi sonra pardon dedim bana çagrı attı bende arkadaşım sandım Smile kusura bakmayın dedim..
2 nişanlı insanı da rahatsız etmiştim yaSmile ama suç onlarda arasınlar çagrı niye atıyorlar Smile
mrb busra eline saglık.1 ay önce benıde bırı rahatsz edıodu.oglanın kız arkadası farketms dögusmusler.bende sewenler ayrılmasın die barıstırmaya calıstım.ben sucluyum falan dedım işte.halbuki banane dimi:)ne karısırsın elin isineSmile
(09-25-2008 03:30 PM)lostgirl Yazılan: [ -> ]mrb busra eline saglık.1 ay önce benıde bırı rahatsz edıodu.oglanın kız arkadası farketms dögusmusler.bende sewenler ayrılmasın die barıstırmaya calıstım.ben sucluyum falan dedım işte.halbuki banane dimi:)ne karısırsın elin isineSmile

Smile iyiliksever arkadaşımız hoşgeldiniz sitemize..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler