Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Görünüm: Almanya'da İslam Karşıtı Miting
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Aşırı sağcılar İslamlaşmaya hayır mitingi düzenliyor

Türkiye'nin önüne bitmek tükenmek bilmeyen kriter ve şartlar koyan bazı Avrupa Birliği ülkeleri, ırkçılara, yabancı düşmanlarına ve islam karşıtlarına engel olamıyor.
Almanya'nın Köln Kentinde, yarın (20.09.200Cool aşırı sağcı ve yabancı düşmanı gruplar Avrupa'da islamlaşmaya hayır mitingi düzenlenecek.

Türk ve Alman sivil toplum örgütleri ile sendikalar da mitingi protesto etmek amacıyla biraraya gelecek.

Pro-Köln olarak adlandırılan aşırı sağcı oluşum tarafından düzenlenen mitingde, Köln'de yapımına izin verilen cami de protesto edilecek.

Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden gelen aşırı sağcı ve ırkçılar da gösteriye destek verecek.

Bu arada, demokratik tepkilerini göstermek amacıyla Türk, Alman ve göçmen çok sayıda kişi de karşı gösteri düzenleyecek.

Sağduyu çağrısının yapılacağı karşı gösteride, provakasyonlara gelinmemesi amacıyla da kentin çeşitli yerlerine 'saldırganlık ve korku yerine, diyalog ve tolerans' yazılı pankartlar asılacak.

Katolik Cemaati, Diyanet İşleri Türk İslam Birliği, bazı federal milletvekilleri ile Köln Belediye Başkanı da, karşı gösteriye destek veriyor.

trt...
MELEK Kardesim belirttigin gibi 20 Eylül cumartesi Günü KÖLN de iki tana yürüyüs var.Nedeni KÖLN Sehrine avrupanin en büyük KUTSAL CAMISI Yapilacak insaallah,yalniz almanyadaki asiri uclar biraz tepki veriyorlar yani karsi cikislarivar ve hem onlar hemde biz yarin sabah saat 9 dan itibaren yürüyüs yapacagiz tahminim bizim katilimimiz cok olacak.
NOT:Camii müsaadesi eyalet mahkemesinden ve belediyeden alindi bunlarinki biraz islam kiskancligi verdigin bilgi icin tesekkürler.

silinmistir-23

büyük bi cami yapımına ne gerek var o kadar masraf ihtişam çokmu önemli yani önemli olan ibadet edilecek bir oda değilmi o parayla yardım yapılsa daha iyi olur mesela Afrikaya ama cami daha önemli o cami olmassa dinden çıkcak insanlar nasıl biliyolarsa öle yapsınlar
heralde cami önemli...Cami dediğin bi oda olamaz yapılıyosa güzel ve büyük olmalı...Caminin yapımında emeği gecenlerden Allah razı olsun

silinmistir-23

(09-19-2008 11:07 PM)34mekan58vatan Yazılan: [ -> ]heralde cami önemli...Cami dediğin bi oda olamaz yapılıyosa güzel ve büyük olmalı...Caminin yapımında emeği gecenlerden Allah razı olsun
ben camiye oda demedim zaten insan ibadet yapcaksa bir odada yeter dedim ya nasıl okuyosun yazdıklarımı?
tek gözüm kapalı okuyorum ehehehe....
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler