Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Görünüm: SITEM
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Sana ne desem bilemiyorum ki,bir anda hayatıma girip,hayatımı altüst ettin.neden bana bunu yaptın.senden önce çok mutluydum bir yılan gibi kıvrılıp,sinsice yüreğime girdin.kanıyor o yürek,önce çok sevdi,yapamayacağı şey yoktu,ama kanattın yüreğimi,yalan sözlerinle,yalan sevginle yanaştın bana.oysa çok sevmiştim seni,kör gibi bakıyordum sana.hatalarını,yanlışlarını göremez olmuştum.körü körüne yaşıyordum.çok seviyordum saf duygularla,tertemiz yüreğimle seviyordum.yanlış olduğunu bile bile seviyordum.zalim olduğunu nereden bilebilirdim.hala seviyorum seni ama uzak duruyorum senden.bana zarar vereceksin biliyorum.bu sevgi tüketecek beni.neden bakmıyorum telefonlarına,neden aramıyor sormuyorum.çünkü bitecek biliyorum.bitecek birgün.bugün olmazsa bir sene sonra,yeter artık tükendiğim.daha fazla tükenmek,üzülmek istemiyorum.anladınmı zalim.keşke hiç tanımamış olsaydım,keşke sevmemiş olsaydım seni,bu kadar acımazdı yüreğim.ama şunu bil ki sensizliğe alışacağım.unutacağım seni.söz veriyorum.unutacağım.keşke li bir sözüm olmayacak senin için.çünkü ben sana fazlasıyla değer verdim.ama sen değerimi bilemedin.seni sevdim.delice,tutkuca,temiz duygularla ama değerimi bilemedin sevgili….onun için çıkıyorum hayatından,bırakmayacağım desende,koşsanda peşimden,arasanda ne yaparsan yap çıkacağım hayatından….seni ve sevgimi kalbime gömerek gideceğim buralardan….zalim yar….Sad
çok etkileyici bir yazı emeğine sağlık...
içindeki duyguarı bizlerle paylaşmışsın iyi güzel
sanırım yazıyı okuması gereken siteden?
€m€ğin€ saglık
Evet çok etkileyici bi yazı...Sanki kendi duygularını yazmış gibi
emegine yüregine saglık
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler