fenerbahçe avrupada türkün adını duyurmak için yola çıkmıştır..bunu şimdiden başarmıştır..bu akşam chelsea maçında yapacagı mücadelede bizleri tekrar gururlandıracagına yürekten inanıyorum:.bir bjkli olarak..başarılar fenerbahçe..kalbimiz avrupada senin yanında....
teşekkürler fatih
inşallah bugün maçı alıcaz
kalbimiz fenerle başarıcazzzzzzzzzzzzz
inşallah başarırsınız..ben fenere inanıyorum..inanmayan bjkliler var onlara saygı gösteriyorum..sonuçta fenerin başarısı ülke ouanını arttıracak..avrupada mücadele edecek türk takımı sayısı artacak..yabancı takımların şampiyonlar ligindeki mücadelesini izleyecegimize kendi takımlarımızın mücadelesini görürüz şampiyonlar liginde..mesela bjk-fb şampiyonlar ligi mücadelesi olsa iyi olmaz mı..
inş. yenicez....
hadi fb ülkene galibiyetle dön...
hemşo bu konuyu ben kapatim bari..fenerin yenilgisine çok üzüldüm..nerdeyse aglayacaktım bir bjkli olarak..gökhan gönül bir gol kaçtıgındaki duygusal görüntüsü ben maç esnasında çok duygulandırdı..onun o görüntüsü fenerin bu noktalara nasıl geldiginin göstergesidir..onlar inandılar başardılar..ülkemize 19 puan kazandırdılar...fener yenildi ama ülkemize çok şey kazandırdı..avrupada türkün adını duyurdu..tebrikler fenerbahçe..