Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Görünüm: SİVAS SPOR İÇİN SLOGANLAR
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
SİVAS SPOR İÇİN SLOGANLAR

CUMHURİYET KENTİ COŞACAK BUGÜN
YİĞİDO GOLLERİ ATACAK BUGÜN
GALİBİYET BİZİM OLACAK BUGÜN
DÖRT EYLÜL STADI GÜLECEK BUGÜN

ANAMIZ ABLAMIZ SİZ HOŞGELDİNİZ
STADYUMA PEMBE GÜLLER SERDİNİZ
HEPİMİZE BUGÜN MORAL VERDİNİZ
BEKLERİZ HAFTAYA YİNE GELİNİZ

VURUN DAVULLARA YER GÖK İNLESİN
SİVAS’IN SESİNİ DÜNYA DİNLESİN
HAYDİ SİVAS SPOR GOLLERİN GELSİN
ÜLKEMİZ HEP SENİ ÇOK TAKDİR ETSİN

BUGÜN DÜĞÜN BAYRAM OLACAK BİZE
ŞAMPİYONLUK BİZİM VERMEYİZ SİZE
İŞTE YUMRUK OLDUK GELDİK DİZ DİZE
SİVASSPOR KRAL GELMESİN GÖZE

YAŞA BÜLENT HOCA İYİ Kİ VARSIN
YİĞİDO GOL ATSIN GÖNLÜMÜ SARSIN
DALGA DALGA RAKİPLERİ SARARSIN
YAŞA BÜLENT HOCA İYİ Kİ VARSIN

KIRMIZI BEYAZDIR RENGİMİZ BİZİM
ÜÇ YILDIZ BAYRAKTIR ŞANIMIZ BİZİM
BUGÜN GÜLECEKTİR YÜZÜMÜZ BİZİM
ALKIŞLASIN SENİ BÜTÜN TÜRKİYE

SABİHA SERİN
Araştırmacı Yazar Şair
SİVAS

sabiha_serin@mynet.com

Saygıdeğer üyelerimiz Sivasspor'umuzun gerek kendi sahasında ve gerekse bütün deplasman maçlarında siz taraftarlarımızın
Sivasspor maçlarında coşku ile söylemeniz için
bu sloganları yazdım.Umarım beğenirsiniz.
Yüreğimdeki Sivasspor sevgimi mısralarıma sığdıramam.
Bütün Sivasspor taraftarlarımızın bu mısralarımı maçlarda okuması bana sonsuz gurur verecektir.

Saygıdeğer yiğidolarımız Sivasspor-Beşiktaş maçı için öyle heyecanlıyım ki ben şimdiden yüreğimden geçenleri slogan olarak okuyasınız diye yazdım,hazırlanıyorum.Bu yazdığım sloganları çoğaltıp maça getireceğim bayanlarımıza dağıtacağım.Orada bayanlarda susmayacağız.Çevremdeki bütün bayanları Sivasspor Beşiktaş maçına getirmek için çoktan bayanlardan söz aldım.Allah nasip ederse Sivas bayanları gümbür gümbür Sivasspor-Beşiktaş maçına geliyoruz inşallah..Lütfen sizlerde ailenizdeki bayanları getiriniz .Bütün dünya Sivasspor taraftarını ve Sivasspor'umuzun başarısını alkışlasın.

Yiğidin harman olduğu Sivas'ımızdan
kucak dolusu selam ve saygılarımla..

KIRMIZI BEYAZDIR RENGİMİZ BİZİM
ÜÇ YILDIZ BAYRAKTIR ŞANIMIZ BİZİM
BUGÜN GÜLECEKTİR YÜZÜMÜZ BİZİM
ALKIŞLASIN SENİ BÜTÜN TÜRKİYE

ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER ÇOK SAĞOLUN

SABİHA HANIM

sabiha hanım çok güzel yazmışsınız. yüreğinize sağlık
cok guzelllll...emegınıze sağlık..
Eline diline sağlık Sabiha abla.Tüm dilek ve tmenilerimiz Sivas spor bu başarısını devam ettirsin.Siz Sabiha ablamız gibi Bütün Anadolu insaı Anadolu takımını tutsun onu sevsin,onu korusun onunla gurur duysun.Yaşasın yiğdolar.Onları yanlız bırakmayan şair ve yazarları.
Bir sabiha ablamız var sivasta Yazarlığıyla şairliğiyle tabular yıkmış.yüreğini ortaya koymuş.haksızlığa meydan okumuş .ben burdayım demiş.İlklere imza atmaktan usanmamış Memleketinin sevdalısı olmuş.Memleketinin takımın tutmuş Sivas spr un yazarlığını yapmış taraftarlığını pmış.Sevmsini bilmeyenlere memleketini sevdirmiş.
Ömer TURAL
Referans Adresler