02-23-2008, 08:51 AM
02-23-2008, 09:03 AM
dün akşam 19.30.itibari.ile cumhurbaşkanı türbanı onayladı sonu hayırlı olur pekte umudumyok neyse yinede insanlar oyuna gelmesinler türbanlı arkadaşlardan tek ricam inancınızı siyasete alet ettitmeyin aksi taktirde özde değil sözde müslüman sınızdır bana göre
02-23-2008, 11:02 AM
kimse kimse kimsenin müslümalığını ölçemez biçemez değerlendiremez onun için özde sözde vasaire de denemez kalplerdekini yanlızca ALLAH bilir. bu konularda yorum yapmassanız daha iyi olur kimsenin kimseye müslümanlığını kanıtlamak gibi bir mecburiyetide yokturki özde veya sözde olduğunu ispat etsin onun için çok rica ediyorum ineleyici şekillerde konuşmayınız sonra ben cevap yazınca rahatsız olunuyor bu konuyu burda kapatalım. sadece bize HAYIRLISINI ALLAH BİLİR DEMEK DÜŞER. VESSELAM GÜZEL KARDEŞİM İNŞAALLAH BANA ALINMAMIŞSINDIR SADECE DÜZELTME YAPMAK İSTEDİM. SEVGİYLE KAL
02-23-2008, 11:33 AM
sevgili kardeşim kesinlikle alınmadım sözde müslüman dedidim kişiler reklam amaçlı türban takan namaz kılanlardır özde müslümanlar ise kalpten inanan kişilerdir türbanlarını siyasete alet etmiyenlerdir namazlarını gizlilik içerisinde kılarlar çünki ibadet gizliliktir herkez görsün diye değil ALLAH.bilmesi yeterlidir son sözüm gerçek iman sahiplarine kurban olayım saygılar sunarım
02-23-2008, 03:51 PM
hayırlı olur inş......